Naar hoofdinhoud
Publicaties
>
Programmabegroting 2021
>
Programma’s
>
PROGRAMMA 4 – BURGER EN BESTUUR
>
Thema I – Dienstverlening (extern)
>
Wat willen we bereiken?
>
I.a. De eerstelijns dienstverlening is klant-, service- en oplossingsgericht, waardoor er balans is tussen efficiënte inrichting en klantbeleving.
>
I.a.3. Meten klantwaardering door middel van o.a. dashboard, klanttevredenheids- of CES-onderzoeken.
Verberg navigatie
Toon navigatie
Standaard contrast
Hoog contrast
Bijlagen
Home
Programma’s
Inleiding
Financieel kader
Programmaplan
PROGRAMMA 1 – FYSIEKE LEEFOMGEVING
PROGRAMMA 2 – ECONOMIE, WERK EN ONTWIKKELING
PROGRAMMA 3 – SOCIALE LEEFOMGEVING
PROGRAMMA 4 – BURGER EN BESTUUR
PROGRAMMA 5 – ALGEMENE DEKKINGSMIDDELEN EN ONVOORZIEN
PROGRAMMA 6 – BEDRIJFSVOERING
PARAGRAFEN
BIJLAGEN
Inhoud Inspanningen/acties
Home
Programma’s
Inleiding
Financieel kader
Programmaplan
PROGRAMMA 1 – FYSIEKE LEEFOMGEVING
PROGRAMMA 2 – ECONOMIE, WERK EN ONTWIKKELING
PROGRAMMA 3 – SOCIALE LEEFOMGEVING
PROGRAMMA 4 – BURGER EN BESTUUR
PROGRAMMA 5 – ALGEMENE DEKKINGSMIDDELEN EN ONVOORZIEN
PROGRAMMA 6 – BEDRIJFSVOERING
PARAGRAFEN
BIJLAGEN
Inhoud Inspanningen/acties
Terug
I.a.3. Meten klantwaardering door middel van o.a. dashboard, klanttevredenheids- of CES-onderzoeken.
Vorige
/ 518
Volgende
Op onze website worden cookies bijgehouden. Voor meer informatie kijk in ons
Privacy Statement
.
Accepteren
Alleen strikt noodzakelijk